6 nippi, kuidas teha imeline kringel!

Kas oled maitsnud tõeliselt head kringlit? Ja soovid osata teha sama ka oma kodus? Selles väikeses artiklis anname sulle 6 nippi, kuidas teha maitsvat kringlit, mis ei jäta kedagi külmaks.

Selleks pole vaja teada raketiteadust, vaid piisab tähelepanust, soovist ja positiivsest mõtlemisest. Edasi on toodud samm sammult 6 tõhusat nippi, kuidas su kringli valmistamine võib edukalt välja tulla:

  1. Et pärmitainast kringel õnnestuks peavad olema kõik koostisosad vähemalt toasoojad. Seega tõsta muna ja või juba varakult külmkapist tuppa sooja. Presspärm sega kindlasti käesooja ehk u 37 kraadise piimaga, et pärmile tuleks elu sisse ja see tainast kergitaks.

  2. Alati kasuta tainas tõelist 82% võid, see annab taignale mahlasuse, hea maitse ja kringli ääred küpsevad mõnusalt krõbedaks.

  3. Valmis sõtkutud tainas kata puhta rätikuga ning aseta sooja kerkima. Veendu, et ei oleks tõmbetuult. Kui toas on jahe võid tõsta kausi koos tainaga natuke suurema kausi kohale, milles on kuum vesi. Nii kahekordistub tainas umbes tunniga.

  4. Kerkinud tainas tuleb lahti rullida ristkülikuks ning sinna peale panna täidis, mida peab olema parajalt. Mitte liiga vähe, et kringel kuiv ei tuleks ja mitte liiga palju, et kringel keskelt tooreks ei jääks.

  5. Kui sa oled taigna rulli keeranud koos täidisega, tuleb hakata põimima. Mulle meeldib kahe patsiga põimida. Lõikan rulli keskelt pikkupidi pooleks. Aga pane tähele, et oleks lihtsam põimida seda pikka toru, lõikan mina umbes rulli keskkohani selle pooleks. Põimin ühe poole ära ja siis teen teise rulli poolega sama.

  6. Enne kringli ahju pistmist lase sellel veel pool tundi jõudu koguda ning siis pintselda pealt lahtiklopitud munaga ning küpseta u 180 kraadises ahjus 20-25 minutit.

Jälgides neid lihtsalt samme on edu kringli küpsetamises garanteeritud! Juhul, kui sul endal ei ole aega või soovi näppe määrida, lase meil sulle kringel eritellimusel valmis teha! Ja sul jääb vaid üle seda nautida!


Head kringli küpsetamist! =)


Предыдущий
Banketid - üks meie kirgedest!
Следующий
Kohvik Uba on avatud!

Напишите первый комментарий

Email again: